Veel gestelde vragen

Moet ik verstand hebben van techniek?
Nee dat is niet nodig. We hebben alles zo eenvoudig mogelijk gemaakt dat dit voor iedereen te begrijpen is. Tevens geven we u een demonstratie wanneer we de spullen afgeven. Tot slot zijn we tijdens het evenement telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Als ik een dag eerder de beurs wil opbouwen en jullie komen dan het apparaat brengen, moet ik die dag dan ook betalen?
Nee u betaald alleen voor de beursdagen zelf.

Heb ik een aparte verzekering nodig?
Als u als bedrijf huurt heeft u een normale aansprakelijkheidsverzekering, dit dekt doorgaans de schade. Wel verwachten we dat u ‘s avonds de tablet en bril loskoppelt en veilig opbergt. Bij de uitleg laten we u zien hoe u dit doet. Bij diefstal dient direct aangifte gedaan te worden.

Kunnen mijn logo’s in de films verwerkt worden?
JA als u onze films huurt voor u evenement zetten we u logo aan het begin van de film en in de nadir (voet logo). Tevens verwerken we u logo in de poster bovenop de Virtual Travel Desk.

Wat kost het maken van mijn eigen VR film?
Als u door ons een film wilt laten maken bieden wij u verschillende opties. Op onze prijs pagina leest u er alles over. Klik hier voor onze prijzen pagina.Enkele bestemmingen willen wij zelf nog graag opnemen. Mocht u een reis voor ons kunnen regelen kunnen we als tegenprestatie voor u een film maken. In dit geval helpen wij elkaar.

De beurs / het evenement gaat niet door, krijg ik mijn geld terug?
Of u geld terug krijgt hangt af van hoe kort van te voren u ons informeert en wat voor werk wij al voor u gedaan hebben. Meestal zoeken we een oplossing waarin beide partijen elkaar kunnen vinden. Zoals een gratis andere datum of alleen betaling van de opstart kosten. Dit is echter per gebeurtenis te bekijken.

Wij hebben al films laten maken, maar willen wel de Virtual Travel Desk huren, kan dat?
Uiteraard kan dat, wij geven u dan zelfs een korting op de huurprijs.

Volg VIRTUAL TRAVEL Op Sociale Media

En zie onze nieuwste betemmingen als eerste…