Huur een VR SET


WEES ONDERSCHEIDEND

Op een beurs of evenement een blijvende indruk achterlaten is lastig. Bezoekers lopen langs veel stands, spreken veel mensen en nemen overal folders mee. Echter een virtual reality ervaring zien ze niet overal. Een VR-ervaring is echt een belevenis en wordt daarom goed onthouden. Als u de klant na belt of mailt en refereert aan de VR-ervaring, dan weet de potentiële klant direct weer wie u bent! Zet via ons eenvoudig en makkelijk VR in, en onderscheidt u zich direct van uw concurrentie.

U kunt 1 van onze VR-video’s of VR-films kiezen om de aandacht te trekken en te behouden op een beurs. In ons portfolio vindt u een grote keuze uit virtuele reisbelevenissen. Ook kunnen we content voor u op maat maken. Als u eenmaal de juiste VR-video heeft bieden wij u 3 opties om de video(-s) te presenteren. De Virtual Travel Desk is ons advies voor een beurs, evenement of informatieavond.
Mocht u een goedkopere en handzame optie willen, huur dan
alleen de VR-bril. Wilt u juist echt uitpakken?
Graag maken wij dan een complete
VR beleving op maat voor u, waarbij het mogelijk is meerdere brillen tegelijk in te zetten.

Alleen een VR-bril
VR bril huren


Dit is de goedkoopste optie om VR in te zetten. U huurt de VR-bril met 1 video. Als u op pad gaat naar potentiële klanten en u wilt hen iets bijzonders laten beleven, dan is dit een leuke optie.
Wij werken met de professionele VR-bril van Oculus.

De bediening van de VR-bril vraagt enkele ervaring en zal op een beurs niet meteen opvallen. Voor een beurs of evenement is ons advies daarom de Virtual Travel Desk.

Alle voor- en nadelen op een rijtje??

Lees hier alles
de Virtual Travel Desk
Virtual Travel Desk huren


De VR belevenissen worden op een leuke en makkelijke manier aangeboden via de Virtual Travel Desk. Deze desk maakt het mogelijk dat bezoekers zelf een gewenste film kunnen aanklikken en daarna beleven in de professionele VR headset. Via de software op de tablet kunt u meekijken. U kunt de desk aansluiten op uw TV scherm om nog meer aandacht te trekken voor uw beursstand.

 

Meer weten over de Virtual Travel Desk??

LEES HIER ALLES
Maatwerk
Huur maar werk virtual reality


Als u VR echt maximaal onderdeel wilt maken van uw beurspresentatie kunt u een stap verder gaan door de gehele stand in te richten rondom de
virtuele ervaring.

De beursbezoeker wordt dan meegenomen in het verhaal waarbij de manier waarop de film wordt aangeboden, de aankleding van de stand, de beursbemanning allemaal op elkaar zijn afgestemd. Dan zet u echts iets heel bijzonders neer.

Inspireerde voorbeelden lezen??

LEES HIER ALLES

Volg Virtual Travel op Social Media

En zie als eerste onze nieuwste belevenissen…