Maak een VR beleving op maat


WAT IS HET PRECIES

Als u VR echt maximaal onderdeel wilt maken van uw beurspresentatie kunt u een stap verder gaan door uw gehele stand in te richten rondom de virtuele ervaring. Dan is niet alleen de VR maar uw hele stand een belevenis.

Voorbeeld 1 onze Nepal video

Als voorbeeld gebruiken wij onze Nepal video. Eerst wordt je als gast bij de stand ontvangen door een monnik. De monnik neemt u mee naar een meditatie-ruimte in de stand. Daar gaat u tegenover de monnik zitten op een lekker zacht meditatiekussen. Er brand ook wierook. De monnik overhandigt de VR bril. In de bril zie je de monnik zitten en dan begint de VR-meditatie.

Voorbeeld 2 onze wadden video

Hier wordt je ontvangen in een oude volkswagen bus. De eerst scene is ook in die bus. Daarna gaat de bus rijden en neemt je mee naar het WAD. Na de Wadloop tocht wordt in de VR de deur open gedaan en krijg je een wad-water aangeboden. Dit drankje staat als je de bril af doet ook echt voor je klaar.

Crossed Reality & 4/5 dimensionaal
In deze voorbeelden las u dat we gebruik maakte van een overgang van de echte wereld naar de VR wereld. Deze overgangen noemen we crossed reality. Het branden van wierook speelt in op geur, of het vasthouden van een auto stuur speelt in op tast. Door op de andere zintuigen in te spelen zoals: voelen, proeven en ruiken wordt de ervaring nog eens veel echter. Wil je een onvergetelijke indruk maken dan werkt een dit fantastisch!

ga terug naar verhuur opties
neem contact op voor meer informatie
ik wil een vr-video laten maken in deze stijl

Prijzen

offerte op maat
  • Uiteraard hangt de prijs af van u wensen.
  • Wij komen wel graag kostenloos een inspiratie sessie verzorgen voor uw marketing team.
  • na de sessie krijgt u van ons 3 uitgewerkte idee├źn met een prijs
  • neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, dan sturen wij u alvast een leuk filmpje.

Volg VIRTUAL TRAVEL Op Sociale Media

En zie onze nieuwe bestemmingen als eerste…