Laat VR op maat maken

Wat is er mogelijk

Als u een film op maat wil laten maken dan is als eerste belangrijk, wat is het doel van de film? Welke boodschap wilt u overbrengen? We hebben veel ervaring met het schrijven van scripts en het bedenken van creative invalshoeken.

Als het doel duidelijk is gaan we nadenken over de manier waarop we het script in beeld gaan brengen. Om het u makkelijk te maken onderscheiden we 3 filmstijlen:

Highlight
Als kijker zie je de hoogte punten van bijvoorbeeld een bestemming achter elkaar. Eventueel door teksten of door een voice-over leggen we uit waar iemand naar aan het kijken is. We filmen statisch, dus de camera staat vast en de kijker kan rustig om zich heen kijken.

Journey
Bij een journey draait het ook om de hoogte punten, maar volg je één of meerdere personen. Stel dat uw doelgroep ‘oudere stellen’ is, dan volg je in deze video een representatief koppel die de hoogte punten van uw reizen beleefd.

Experience
Bij een experience video behandelen we de camera als persoon. Daardoor zal het voor diegene die uiteindelijk de video door de VR-bril bekijkt voelen alsof hij / zij de persoon is tegen wie gesproken wordt. Op deze manier beleefd de kijker het alsof hij echt onderdeel is van de reis.

Optionele extra

Voice-over
In de bases werken we met muziek, omgevingsgeluiden en geluidseffecten. Als u wilt kunnen we ook een voice-over voor u regelen. Of u zelf een tekst inspreken die wij onder de video monteren.

Acteurs
Anders dan bij een gewone film, voelt de kijker zich op de film locatie. Als er mensen voorkomen in de film is het heel leuk om interactie te laten plaatsvinden. Door te praten naar de camera heb je als kijker echt het idee dat er tegen jou gepraat wordt, iets wat als erg prettig ervaren wordt.

Drone beelden
Drone beelden zijn helemaal in opkomst. Het perspectief vanuit de lucht kan veel extra informatie geven over bijvoorbeeld de ligging en omgeving. Wij beschikken over apparatuur waarmee we in staat zijn dit in 360-graden te tonen!

terug naar de opties
ik wil contact hier over

VR op maat laten maken

film op maat

Op Maat
  • eindeloze mogelijkheden zoals:
  • een filmpje per locatie voor uw eigen app of website
  • een verhaal met acteurs
  • een trainingsprogramma op maat
  • etc.

Volg VIRTUAL TRAVEL Op Sociale Media

En zie als eerste onze nieuwe bestemmingen ….