Over ons

Virtual Travel

Akkerwindehof 15
3991 HB Houten
Netherlands

Tel: +31 (0)6 248 001 7946
Email: [email protected]
Web: www.virtual-travel.nl

Waarom Virtual Travel

Waarom Virtual Travel?

Wij staan voor gemak, betaalbaar & zijn gespecialiseerd in het toerisme, de recreatie en vrije tijdssector.

WIJ KOMEN UIT HET TOERISME
Vanzelfsprekend wilt u dat uw boodschap en uw merk goed wordt gepresenteerd. U zoekt iemand die uw taal spreekt. Een partij die begrijpt waar het bij toeristische belevenissen om gaat. Dan is het wellicht fijn om te weten dat wij zelf een jarenlange achtergrond in het toerisme hebben.

Tijdens ons werk als inkoper, voor diverse grote en bekende bedrijven, leerden we al snel dat goed beeldmateriaal van cruciaal belang is. Op een reiswebsite klik je immers alleen wanneer een plaatje aansprekend is. Als inkoper zochten we daarom ook al altijd naar de best mogelijke beelden. Toen we de mogelijkheden van virtual reality zagen, zagen we ook meteen de potentie! Het is de nieuwste en onderscheidenste manier om een klant te verleiden voor uw bestemming of bedrijf te kiezen. Door ons in de techniek van VR te verdiepen konden we in 2017 Virtual Travel oprichten!

GEMAKKELIJK EN BEGRIJPBAAR
Als u overweegt uw klanten te overtuigen met een VR presentatie, dan wilt u niet onder gedompeld worden met allerlei technische termen.
U zoekt een partij die het technische stuk voor u gewoon makkelijk maakt. Dat is precies ons streven met de Virtual Travel Desk. We zijn trots op het gemak waarmee VR nu ingezet kan worden en dat het ondanks alle ontwikkelingen ook betaalbaar is gebleven. Graag komen wij bij u langs om u het gemak zelf te laten ervaren. Dan kunt u gelijk onze VR-films echt beleven.

BREED SCALA AAN BELEVENISSEN
Inmiddels hebben we een breed scala aan leuke en unieke belevenissen. Door onze connecties in de toeristenbranche komt er jaarlijks veel nieuw beeldmateriaal bij.

Kortom het reizen en het toerisme zit in ons bloed! Wij zijn zelf reisgekken en willen die passie graag delen. Met VR hebben we daar een perfect middel voor gevonden. Wij vinden het een eer waanner we ook uw verhaal in VR mogen vertellen.

Tot snel!

Martijn & Marco, oprichters van Virtual Travel.

Het team

Marco Lackner
Marco LacknerOndernemer, netwerker & sportfanaat
Na mijn ervaringen als productmanager en inkoper begon ik in 2013 met mijn droom: een eigen bedrijf. Het gat dat er in toerisme ligt om goede foto’s en video’s te hebben ben ik met veel enthousiasme ingesprongen. In 2016 had ik maar liefst 11 fotografen voro me aan het werk. Helaas is de grootste opdrachtgever gestopt en zijn we ons weer aan het richten op nieuwe projecten.

Naast foto’s en video’s maken sport ik ook veel (4 a 5x per week) en geef ik sportlessen aan jongeren uit de jeugdzorg. Het is nu een nieuwe droom om hen ook kennis te laten maken met de kracht van VR.

Veel gestelde vragen

Moet ik verstand hebben van techniek?
ee dat is niet nodig. We hebben alles zo eenvoudig mogelijk gemaakt dat dit voor iedereen te begrijpen is. Tevens geven we u een demonstratie wanneer we de spullen afgeven. Tot slot zijn we tijdens het evenement telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Als ik op vrijdag de beurs wil opbouwen en jullie komen dan het apparaat brengen, moet ik die dag dan ook betalen?
Nee u betaald alleen voor de beursdagen zelf.

Heb ik een aparte verzekering nodig?
Als u als bedrijf huurt heeft u een normale aansprakelijkheidsverzekering, dit dekt doorgaans de schade. Wel verwachten we dat u ‘s avonds de tablet en bril loskoppelt en veilig opbergt. Bij de uitleg laten we u zien hoe u dit doet. Bij diefstal dient direct aangifte gedaan te worden.

Kunnen mijn logo’s in de films verwerkt worden?
JA als u onze films huurt voor u evenement zetten we u logo aan het begin van de film en in de nadir (voet logo). Tevens verwerken we u logo in de poster bovenop de Virtual Travel Desk.

Wat kost het maken van mijn eigen VR film?
Als u door ons een film wilt laten maken bieden wij u verschillende opties. Op onze prijs pagina leest u er alles over. Klik hier voor onze prijzen pagina.
Enkele bestemmingen willen wij zelf nog graag opnemen. Mocht u een reis voor ons kunnen regelen kunnen we als tegenprestatie voor u een film maken. In dit geval helpen wij elkaar.

De beurs / het evenement gaat niet door, krijg ik mijn geld terug?
Of u geld terug krijgt hangt af van hoe kort van te voren u ons informeert en wat voor werk wij al voor u gedaan hebben. Meestal zoeken we een oplossing waarin beide partijen elkaar kunnen vinden. Zoals een gratis andere datum of alleen betaling van de opstart kosten. Dit is echter per gebeurtenis te bekijken.

Wij hebben al films laten maken, maar willen wel de Virtual Travel Desk huren, kan dat?
Uiteraard kan dat, wij geven u dan zelfs een korting op de huurprijs.

Op welke beurzen staan jullie?

26 & 27 Oktober
Verre reizen evenement in Den Haag
Voor NBBS reizen

https://www.verrereizen-event.nl
Fokker Terminal, Den Haag
Binckhorstlaan 249

4,5 & 6 November
World Travel Market Londen (UK)

https://london.wtm.com
ExCel Londen, Royal Victoria Dock,
1 Western gateway, London E16 1XL

Volg VIRTUAL TRAVEL Op Social Media

En zie onze nieuwste betemmingen als eerste…