Leuke algemene VR belevenissen

Paragliden in 360/VR

Paragliden is een ervaring die het dichtbij het vliegen van vogels komt. Dit kan op vele bergachtige plekken in de wereld ervaren worden, dus ook zeker ook in Nepal. Wij bieden u een VR ervaring waarbij het lijkt alsof u zelf aan het paragilden bent. Tijdens de vlucht kijkt u uit over het meer van Pokhara en het groene en bergachtige omliggende landschap. Durft u de sprong aan?

Mt Everest Helikopter vlucht in 360/VR

Mount Everest is de hoogste berg te wereld. Bij vele bekend maar zeker niet voor iedereen even gemakkelijk te beklimmen. Begrijpelijk maar jammer, want dit landschap is uniek en zeer bijzonder. Om u een idee te geven bieden wij u deze VR video aan. Waarbij u d.m.v. een helikopter vlucht uitzicht hebt op het manachtige landschap. We starten vanaf het kleine vliegveldje Lukla Airport en vliegen over base camp tot een plekje vanwaar u het topje van de Mount Everest kunt zien.

Raften in 360/VR

Voor actie en avontuur zoekers is dit een ultieme VR video. Raft mee door het ruige water op de Thrishuli River in Nepal. Pak je peddel en roei mee, bedwing de wilde en hoge golven. Dit allemaal met zicht op de prachtige bergachtige omgeving.

Rustige bootrip in 360/VR

Giethoorn wordt wel het Venetiƫ van Nederland genoemd. Stap met ons aan boord en beleef dit unieke gebied. De tocht voert je eerst door het prachtige en rustgevende natuurgebieden terug vaar je door het authentieke dorp. Onderweg zie je de prachtige rietgedekte boerderijen vanaf het water.

Safari in 360/VR

Ga mee op Safari door het Kruger park. Het Kruger park in Zuid Afrika is niet alleen bijzonder door de natuurpracht. U komt hier allerlei prachtige dieren tegen zoals: olifanten, giraffen, neushoorns, buffels, herten en zelfs schildpadden. Maar wat ook bijzonder is, is dat u met uw eigen auto door het park kunt rijden. Even dat heerlijke Afrika vakantiegevoel beleven, bekijk dan deze Afrika virtual reality safari.

Wadlopen in 360/VR

De Waddenzee is Unesco Wereld Erfgoed. Lopen over het wad is dan ook een zeer bijzondere belevenis. In samenwerking met lokaal reisbureau Tour de Wadden hebben we deze video opgenomen waarin je ervaart hoe het is om te gaan wadlopen. Je wordt opgehaald met een vintage Volkswagen bus op in het centrum van Gronningen. Dat is al gelijk een leuke ervaring. Daarna vaar je met een boot de zee op tot de plek waar het wadlopen begint. Vanaf hier heb je prachtige vergezichten maar ook water, slek en modder te overwinnen.

Rodelen in 360/VR

Hou vast hier gaan we, 3,2,1,… en go. De populairste video’s op met beleven in Virtual Reality op onder andere YouTube zijn achtbanen. De sensatie waar u normaal voor naar een pretpark moet is nu thuis te beleven. Echter een rodel baan door de prachtige natuur in Oostenrijk is minstens net zo spannend. Daal af door het bochtige parcours en geniet

Skien in 360/VR

Het witte landshap, de bergen, een blauwe hemel, frisse berglucht en hele dagen lekker buiten. Dat maakt wintersporten zo populair. Alleen skiƫn voor het eerst kan best eng zijn. Mensen moeten een drempel over. Maar eenmaal geweest ben je verslaafd. Om mensen over de drempel te helpen en voor te bereiden op de wintersportpret is deze VR ervaring zeer geschikt.

Ijskarten in 360/VR

Karten is altijd een leuke ervaring. De snelle wendbare kart en het spel element maken karten tot een leuke en intense belevenis. Maar met een elektrische kart over een ijsbaan maakt het nog even wat spannender. Als je het aandurft beleef dan met ons de IJskart ervaring mee in virtual reality.

Deze VR/360 beelden gebruiken?

Neem contact op

Follow VIRTUAL TRAVEL On Social Media

to see what we are working on…