Nepal

Hoogtepunten van Nepal

De meeste mensen die Nepal bezoeken komen voor het hooggebergte. Echter, nepal heeft nog veel meer te bieden! Laat u zich meenemen tijdens een ontspannen meditatie door Nepal en zie alle uit verschillende invalshoeken de betoverende plekken die nepal te bieden heeft!

Helikopter vlucht Mount Everest

Mount Everest is de hoogste berg te wereld. Bij velen bekend, maar zeker niet voor iedereen te beklimmen. Begrijpelijk maar jammer, want dit landschap is uniek en zeer bijzonder. Om u toch een indruk te geven, hebben wij deze VR-video gemaakt. Waarbij u d.m.v. een helikoptervlucht uitzicht hebt op het maanachtige landschap. We starten vanaf het kleine vliegveldje Lukla Airport. En vliegen over base camp tot een plekje vanwaar u uitzicht hebt op de top van de Mount Everest.

Paragliden in 360/VR

Paragliden is een ervaring die u het gevoel geeft zoals een vogel te vliegen. Dit kan op vele plekken in de wereld ervaren worden, maar in Nepal is het erg bijzonder door de combinatie van de hoge bergen, het groene landschap, de dieren en de prachtige meren. Doordat de video 360 graden is, zult u, zeker in combinatie met een VR-bril, echt de ervaring hebben zelf te paragilden! Durft u met ons mee te vliegen?

Raften in 360/VR

Een ideale VR-video voor diegene die van actie en avontuur houdt. Raft mee door het ruige water op de Thrishuli River. Pak je peddel, roei mee en bedwing de wilde en hoge golven. Dit allemaal met een fantastich uitzicht op de prachtige bergachtige omgeving.

Community Home Stay – Barauli

Community Homestay is en project van lokale reisorganisatie (DMC) Royal Mountain Travel. Hier werkt het gehele dorp samen om groepen gasten te ontvangen. Elke participeerde familie stelt 1 of meerdere kamers beschikbaar. Er wordt centraal gekookt en gegeten. Uiteraard bewaakt Royal Mountain Travel de kwaliteit, zodat u als gast een hoge mate van comfort heeft. Een perfecte manier om het echte Nepal te ervaren! Per dorp worden er lokale activiteiten aangeboden. Wij hadden de eer een mooie VR-film te maken over het project in Barauli.

Lwang Village in 360/VR

Lwan Village is een bergdorpje in Nepal. Ze leven er van een theeplantage. Gasten kunnen hier overnachten bij de lokale bevolking en genieten van traditionele dans en het adembenemende uitzicht. Lwang Village is net als Baurali een Community Homestay project van Royal Mountain Travel.

Pokhara in 360/VR

Pokhara is de 2de toeristische stad van Nepal. De stad ligt aan een prachtig meer met daaromheen de reusachtige bergen. Op het meer kun je heerlijke boottochten maken. Als u dit idyllische plekje bezoekt raden wij u aan vroeg op te staan voor een prachtige zonsopgang hoog in de bergen. De regio is ook bekend om de vele paragilde activiteiten. ‘s Avonds biedt Pokhara een ruime keuze aan restaurants met een ruime diversiteit aan eten. Wij hebben een VR-video gemaakt om u alvast een indruk te geven van de stad.

Chitwan National Park Safari

Wist u dat Nepal ook nog een groot ongerept natuurgebied, genaamd Chitwan Nationaal Park, heeft? Een van de weinige plekken op aarde waar nog tijgers in het wild voorkomen. Verder vindt u er een diversiteit aan dieren en flora en fauna. Bekijk onze VR-video en kom oog in oog te staan met een onder andere een neushoorn.

Badipur in 360/ VRT

Bandipur is een dorpje met zeer idyllische stenen huizen, gelegen aan een kleine autovrije straat. Het doet denken aan oud Engeland met Aziatische invloeden. Bandipur is een goede uitvalsbasis voor bergwandelingen. Eenmaal boven heeft u rondom uitzicht op alle bergketens, zeer indrukwekkend! Wilt u de bergen van Nepal bewonderen maar heeft u niet direct zin in een Everest expeditie dan is Bandipur de plek to go. Wilt u liever gewoon dit prachtigs bekijken vanuit uw luie stoel? Dan hebben wij daar uiteraard een leuke VR-video voor gemaakt!

Deze VR/360 beelden gebruiken?

Neem contact op

Follow VIRTUAL TRAVEL On Social Media

to see what we are working on…