Vietnam

Hoogtepunten van Vietnam

Vietnam is een land met veel afwisseling, hoge groene bergen, mooie steden, authentieke dorpjes, druk bevaarde rivieren, mooie standen.
Voor zowel liefhebbers van cultuur, natuur als strand een ideale bestemming. Dit in combinatie met de zeer vriendelijke mensen maakt het een geweldige reisbestemming. Deze video geeft u een goede indruk van de afwisseling die Vietnam u te bieden heeft.

Boattrip Mekong Delta

De Mekong Delta bestaat uit een de Mekong rivier en een groot gebied aan zijtakken. De kleine creekjes en waterwegen liggen in een moeras gebied waardoor er een bijzondere biotoop is. De Mekong rivier is vooral bekend vanwege de drijvende markt. Vanaf het water bieden handelaren vanaf hun booten hun handelswaar aan. Veelal groeten en fruit maar zelfs een compleet ontbijt kan hier vanaf de boot gekocht worden.

Motorride Ha Giang regio

Op de motor door de groene heuvels en rijstvelden met een heerlijke stop bij een waterval. Dat is wat u op deze tour beleefd. De Ha Giang regio ligt in het noorden van Vietnam. U kunt een motorhuren en samen met uw gids rijdt u in een groep door dit prachtige landschap. Onderweg weet de gids de mooiste stops. En ziet u plekken waar u zelf nooit gekomen was, zoals in deze tour waar we stoppen bij een verborgen waterval.

Trekking door de Sapa regio

Sapa is een regio in Noord Vietnam. Door de groene heuvels met zijn vele rijstvelden is het zeer fotogeniek. Het is dan ook heerlijk om hier rond te wandelen en af en toe te stoppen voor de mooiste foto’s.

Boattrip Hallong bay

Halong Bay is bekend vanwege de groene rotspieken die uit het azuurblauwe water omhoog steken. Wist u dat u met een ‘taxi’ boot naar een drijvend hotel kan worden gebracht? Dan overnacht u op het water. U kunt heerlijk relaxen aan boord of aan kanotocht maken. ‘s Avonds ziet u de zon op het water zakken. En de ochtend een ontbijt op het dek wanneer de natuur om u heen tot leven komt. Een must see wanneer u Vietnam bezoekt.

Deze VR/360 beelden gebruiken?

Neem contact op

Follow VIRTUAL TRAVEL On Social Media

to see what we are working on…